VestiPrvenstvo Srbije za kadete

7. април 2024.
http://tkkobra.org.rs/wp-content/uploads/2024/05/tas.jpg

Danas je održano Prvenstvo Srbije za kadete gde je naš Andrej Dešić osvojio 3. mesto u kategoriji do 49kg. Takođe u kategoriji do 37kg prvi put u kadetima borile su se Andrea i Staša Popović ali su ovaj put ostale bez medalje, uprkos odličnom nastupu. Nova iskustva, rastemo, učimo, idemo dalje.

Danas je održano Prvenstvo Srbije za kadete gde je naš Andrej Dešić osvojio 3. mesto u kategoriji do 49kg.
Takođe u kategoriji do 37kg prvi put u kadetima borile su se Andrea i Staša Popović ali su ovaj put ostale bez medalje, uprkos odličnom nastupu.
Nova iskustva, rastemo, učimo, idemo dalje. 💪🏻

...
http://tkkobra.org.rs/wp-content/uploads/2020/09/dance_circle_01.png

Ima jedna stvar dobra, to je naš klub KOBRA. Dwit, Chirugi i Dolyio chagi, udarci su koji nisu blagi. Trenira nas Boki San, crni pojas sedmi dan. Od kobrica svuda vrvi, na turniru mi smo prvi! Da budemo smireni, uči nas on, hrabri i spremni za najviši tron! Bijemo nogom, bijemo rukom, za borbu smo spremni i sa gladnim vukom. Na treningu, vidiš, složni smo svi, zato te zovemo, dođi i ti! Pobede, pehari i zlatne medalje, samo nas guraju da idemo dalje. Kada nas pita: „Najbolji ko je? Da nije možda leteće prase?“, mi viknemo glasno: „Boki to je! I sve kobrice, zna se!“